Wat Bang Kung

Amazing Thailand

Wat Bang Kung ligt in hetzelfde gebied als het Bang Kung-kamp, ​​aan de andere kant en gescheiden door een weg. In de tempel is er een oude ordening hal met een groot Boeddhabeeld dat door dorpelingen Luangpho Bot Noi wordt genoemd. Muurschilderingen uit de late Ayutthaya-periode beelden Lord Buddha af terwijl hij predikte. 

Om er te komen volg je de Samut Songkhram-Bang Nok Khwaek-route. Sla linksaf voor de kerk van de Maagd Maria om de Somdet Phra Ammarin-brug over te steken. Sla weer linksaf en ga ongeveer 6 km rechtdoor.

Bekijk de 3D Virtual Tour hier.

Ontdek Thailand op deze mooie locaties

Thailand, officieel het Koninkrijk Thailand, is een koninkrijk in Zuidoost-Azië. Het land staat ook wel bekend als ‘het land van de glimlach’ aangezien de Thai erg vriendelijk zijn. Maar liefst 97% van de bevolking is boeddhistisch. Daarom zijn er in Thailand veel tempels te bewonderen.

Thailand is groot en divers en heeft voor iedereen iets te bieden. Zo zijn er parelwitte stranden op Koh Lanta, indrukwekkende rotsformaties in Khao Sok National Park, een prachtig berglandschap in Chiang Mai en betoverende tempels en de heerlijkste streetfood in Bangkok. Ontdek Thailand en haar mooiste bestemmingen met behulp van de landkaart hiernaast.