Shadow puppet Suchart House

Amazing Thailand

Oom Suchart, of hoe Thaise mensen hem noemde: Lung Suchart. Hij is een kunstenaar van het schaduwspel (Talung) en hoogwaardig vakman in de provincie Nakhon Si Thammarat. Hij heeft de cultuur van het Talung schaduwspel geïnitieerd en doorgegeven. Inmiddels is hij een bekende naam in Nakhon Si Thammarat en daarbuiten. Hij eert ook de Thaise identiteit door Thaise muziekinstrumenten te gebruiken om de Thaise cultuur te behouden. Hij werd geselecteerd als kunstenaar om een award in de culturele en historische categorie te ontvangen in 1996.

Ban Nang Talung Suchart is de fabrikant en distributeur van Nang Talungang Nang Yai handwerk. Bij hem thuis is er een tentoonstelling van Talung producten voor degenen die geïnteresseerd zijn. Het is een van de belangrijke toeristische attracties van Nakhon Si Thammarat. Veel Thaise en buitenlandse toeristen komen op bezoek en kijken naar het werk van Talung. De koning bedankte Suchart voor de tentoonstelling van de kunst van Talung in Nan Talung in 1984.

Bekijk de 3D Virtual Tour hier.

Ontdek Thailand op deze mooie locaties

Thailand, officieel het Koninkrijk Thailand, is een koninkrijk in Zuidoost-Azië. Het land staat ook wel bekend als ‘het land van de glimlach’ aangezien de Thai erg vriendelijk zijn. Maar liefst 97% van de bevolking is boeddhistisch. Daarom zijn er in Thailand veel tempels te bewonderen.

Thailand is groot en divers en heeft voor iedereen iets te bieden. Zo zijn er parelwitte stranden op Koh Lanta, indrukwekkende rotsformaties in Khao Sok National Park, een prachtig berglandschap in Chiang Mai en betoverende tempels en de heerlijkste streetfood in Bangkok. Ontdek Thailand en haar mooiste bestemmingen met behulp van de landkaart hiernaast.