Lord house

Amazing Thailand

Lord house, Nakhon Si Thammarat
บ้านขุนรัฐวุฒิวิจารณ์(บ้านท่านขุน), นครศรีธรรมราช

Than Khun of Lord Ratthawut Wichan heeft in het Ban Than Khun Ratthawut Wichan gewoond. Dit gebouw vertelt het verhaal van Lord Ratthawut Wichan, waar meer dan 108 jaar een vintage sfeer is blijven hangen. Ook vind je er prachtig handwerk, lokaal eten en indrukwekkende souvenirs. Op 15 december 1912 werd de heer Khen Malayanon benoemd tot Khun Ratthawut Wichan, de districtschef van de stad Kai. Vele eigenaren verder is het paleis gerenoveerd en ontwikkelt als een historisch gebouw voor latere generaties en toeristen. Dit hebben ze gedaan zodat de schoonheid van 108 jaar oude Panya stijl in tact te laten.

Bekijk de 3D Virtual Tour hier.

Ontdek Thailand op deze mooie locaties

Thailand, officieel het Koninkrijk Thailand, is een koninkrijk in Zuidoost-Azië. Het land staat ook wel bekend als ‘het land van de glimlach’ aangezien de Thai erg vriendelijk zijn. Maar liefst 97% van de bevolking is boeddhistisch. Daarom zijn er in Thailand veel tempels te bewonderen.

Thailand is groot en divers en heeft voor iedereen iets te bieden. Zo zijn er parelwitte stranden op Koh Lanta, indrukwekkende rotsformaties in Khao Sok National Park, een prachtig berglandschap in Chiang Mai en betoverende tempels en de heerlijkste streetfood in Bangkok. Ontdek Thailand en haar mooiste bestemmingen met behulp van de landkaart hiernaast.