Prachtige fotowaardige plekken in Thailand

Amazing Thailand

Pic or it didn’t happen! Je wilt natuurlijk tijdens je vakantie de mooie en leuke plekken vastleggen en deze prachtige vakantiekiekjes delen met je vrienden en familie op social media. Maar waar in Thailand vind je deze mooie fotowaardige plekken? Je kunt eigenlijk wel zeggen: waar vind je deze niet… We hebben een kleine greep gedaan en een paar plekken voor je opgezocht en uitgelegd waarom deze écht een fotootje waard zijn.

 

Phi Phi Viewpoint

Als je op het eiland Phi Phi Don bent kan je een bezoek aan het Phi Phi Viewpoint niet vergeten. Je hebt vanaf hier ontzettend mooi uitzicht over het eiland. Bovendien kan je vanaf hier zelfs Phi Phi Leh en verschillende baaien zien. Zonder twijfel dat je dit prachtige uitzicht even wilt vastleggen!

Er gaat wel een stevige wandeling aan vooraf om bij dit uitzicht te komen. Vergeet dus van tevoren niet om een flesje water mee te nemen. Het duurt ongeveer 20 tot 30 minuten om het punt te bereiken. De paden naar boven zijn goed te belopen en onderweg zijn er genoeg plekken om even op adem te komen en een slokje drinken te pakken.

Eenmaal boven aangekomen kan je genieten van het prachtige uitzicht, maar heb je ook de mogelijkheid om te genieten van een verfrissend drankje, ijsjes en andere lekkere dingen die daar te koop zijn. Hoe snel heb jij Phi Phi Leh gespot? 

 

Maeklong Railway market

De Maeklong Raiway Market bevindt zich op ongeveer 70 km van Bangkok in de provincie  Samut Songkhram. Deze ontzettend speciale markt kan je op elke dag van de week bewonderen. De markt in Samut Songkhram, ook wel Maeklong genoemd, wordt elke dag op het spoor gehouden. Net voordat de trein aankomt in Maeklong moeten de markthouders hun producten van het spoor halen en snel de luifels van hun kramen intrekken. Zodra de trein weer voorbij is gereden wordt alles weer teruggezet. 

Wereldwijd is de Maeklong Railway Market bekend geworden. Het is een kleurrijke markt op een hele speciale plek. Een hele ervaring om er een keer te zijn geweest én op de camera vast te leggen.

 

Koh Nang Yuan (Viewpoint)

Koh Nang Yuan bestaat uit drie kleine eilandjes die verbonden zijn met elkaar door een prachtig smal en wit strand. Je vindt Koh Nang Yuan op een kleine afstand van Koh Tao. Deze bestemming is onder duikers en snorkelaars heel erg geliefd, maar boven water is het net zo mooi. Als je op Koh Nang Yuan bent kan een klim naar het uitzichtpunt niet missen. Vanaf hier heb je onwijs mooi uitzicht over de eilanden en het strand wat de eilanden verbindt. 

Het is wel een hele opgave om bij het uitzichtpunt te komen, omdat je het laatste stuk over een paar rotsen moet klimmen. De hele klim is het zeker waard als je hier voorbij bent en de top hebt bereikt. Je wordt hier beloond met een 360 graden panorama uitzicht! Pak je camera of telefoon er maar bij, want van dit prachtige uitzicht wil je thuis nog wel even nagenieten.

Start het gesprek met gelijkgestemden