De leukste rooftop-bars van Bangkok

Amazing Thailand

Bangkok staat in de top10 van steden met de meeste wolkenkrabbers. De ultieme manier om dit te ontdekken is met een cocktail in de hand bij een skybar! Bangkok heeft meerdere rooftop-bars, waar je 360 graden uitzicht hebt over de stad. Check deze blog om erachter te komen naar welke skybar jij zou moeten!

 

Sky Bar 

Geniet onder het genot van een cocktail, live muziek en de ondergaande zon van het uitzicht. Op de 63e verdieping van het luxe hotel The Lebua is deze bar te vinden. De Sky Bar is ook wel bekend van de film Hangover II. Ga hier wel passend gekleed, anders word je niet binnengelaten! Doe dus geen korte broek of teenslippers aan.

 

Vertigo Grill & Moon Bar 

Deze skybar is op de 61e verdieping van het Banyan Tree Hotel. Ga hierheen om je dag goed af te sluiten met een hapje of een drankje! Als je om je heen kijkt lijkt het net alsof je in een ruimteschip zit.

 

The Long Table 

Een andere bar op hoogte is The Long Table. Deze hippe bar mag je niet missen! De naam komt van de 23 meter lange eettafel die aanwezig is in het restaurant. Settel jezelf in een loungebank of aan de tafel en geniet van het uitzicht!

 

The Rooftop Bar

Deze bar bevindt zich op de 83e verdieping van het Baiyoke Sky hotel. Dit is het hoogste gebouw van Thailand en dit zorgt voor geweldige uitzichten. Je kijkt zo over de hele skyline van Bangkok heen! Deze bar is populair onder de toeristen, waardoor het er wel erg druk kan zijn.

 

Er zijn nog veel meer plekken in Bangkok waar je een drankje kunt doen met panoramisch uitzicht! Welke hoort er ook op het lijstje te staan?

 

Start het gesprek met gelijkgestemden