Nationale parken in Thailand

Amazing Thailand

In Thailand zijn er heel veel verschillende nationale parken kunt bezoeken. Zie jij door de bomen het bos niet meer en weet je niet naar welke je toe moet? Check dan deze blog waar 3 nationale parken worden uitgelicht!

 

Misschien wel het bekendste en meest gefotografeerde park van Thailand: Khao Sok National Park! Dit paradijs ligt in het Zuiden van Thailand en je kunt hier slapen in drijvende hutjes. Dit is één van de oudste regenwouden ter wereld en écht een bezoekje waard. Neem een meerdaagse jungle tour zodat je wakker kunt worden van apen- en vogelgeluiden en meteen een plons kunt nemen in het blauwe meer!

 

 

Het oudste Nationale Park van Thailand is dan toch echt het Khao Yai Nationaal Park. Dit park is goed bereikbaar vanaf Bangkok. Ga hierheen om wilde dieren te spotten, om te hiken en om af te koelen onder watervallen. In deze grote ongerepte jungle kun je zelfs Aziatische olifanten tegenkomen! Met de tour zie je tegen zonsondergang waarschijnlijk duizenden (soms wel miljoenen!) vleermuizen tegelijkertijd de grot uit vliegen. Heel indrukwekkend om te zien!

 

 

Een ander park dat waarschijnlijk ook bij menig Thailandkenners bekend in de oren klinkt is het Erawan National Park. De waterval die uit 7 niveaus bestaat is zeker een bezoekje waard. Het water heeft een prachtige, heldere kleur waar je in kunt zwemmen tussen de vissen. Trek je goede wandelschoenen aan en klim helemaal tot het hoogste niveau van de waterval. Minder toeristen gegarandeerd! 

Start het gesprek met gelijkgestemden