New Year, New Me: je lichaam en geest trakteren op rust doe je hier

Amazing Thailand

Door alle drukte van de decembermaand is het belangrijk om weer wat tijd voor onszelf te nemen. Met de opname van de Thaise massage in de Immateriële Werelderfgoedlijst, is er geen betere plek om tot rust te komen dan Thailand. Bezoek een van deze plekken en begin het jaar met een frisse, welverdiende start!

 

Kamalaya – Koh Samui
Deze weelderige en prachtige holistische Spa is een wonderlijke plek om te ontstressen en een stap terug te nemen van de eisen van het leven. Met een ongeëvenaard uitzicht over de zuidkust van Koh Samui is het bekroonde Kamalaya een Spa met een ziel. Gebouwd rond een kleine grot waar boeddhistische monniken kwamen om te mediteren, is er een echt gevoel van spiritualiteit en een oprechte benadering van genezing. Een verblijf hier doet wonderen voor lichaam en geest. Karina Stewart, Kamalaya’s medeoprichter en meesteres in de traditionele Chinese geneeskunde, heeft een integrale rol gespeeld bij het ontwerpen van deze resultaatgerichte programma’s die ontworpen zijn om je te helpen ontspannen, vernieuwen en revitaliseren.

 

 

Rosewood – Phuket
Gelegen in een weelderig tropisch landschap, gaat Rosewood Phuket naadloos op in de natuur en biedt elke luxe eilandzoeker een stukje Zuidoost-Aziatisch paradijs om in te vertoeven. Rosewood Phuket combineert innovatieve architectuur met subtiele Thaise invloeden, en is gelegen langs de ongerepte 600 meter lange strandzijde bij Emerald Bay. Kristalhelder water en zonovergoten oevers maken deze dromerige tropische schuilplaats de perfecte locatie voor reizigers die meer willen dan het resort. Naast luxe villa’s en authentieke culinaire ervaringen, kunt u genieten van welness-behandelingen. Deze gezondheisretraite combineert gepersonaliseerd welzijn met alternatieve therapieën, fitness en gezonde voeding. Gepersonaliseerde evaluaties beoordelen waar u behoefte aan heeft. Rosewood Phuket ligt op ongeveer 60 minuten afstand van Phuket International Airport.

 

 

The Standard – Hua Hin
Nog niet zo lang geleden is deze parel in Hua Hin geopend, het voormalige vissersdorpje dat nu het hart vormt van wat soms de Thaise Rivièra wordt genoemd, langs de kust van de Golf van Thailand. Dit is een regio die niet vreemd is aan luxe resorts, maar geen enkele is zo jeugdig en levendig als deze. Met name het spa-programma is uitgebreid en innovatief, en er is een overvloed aan loungeplekken. De focus ligt op integratieve geneeskunde, met onder andere meditatie, breathwork en energetische geneeswijzen (bijvoorbeeld klankschaalceremonies). De must-try behandeling is de DIY Mud Lounge, waar je jezelf insmeert met helende essentiële olie-geïnfundeerde klei en gaat zonnebaden op een privé grasveld aan het strand.

 

Start het gesprek met gelijkgestemden