Amazing Thailand New Chapters Roadshow 2022 in Amsterdam

Amazing Thailand

Op 23 mei 2022 organiseerde de Tourism Authority of Thailand (TAT) in Amsterdam de « Amazing Thailand New Chapters Roadshow 2022 » in DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station, om de heropening van Thailand voor de internationale toeristen te promoten en nieuwe zakelijke partnerschappen te creëren tussen de Nederlandse en de Thaise reissector.

 

Bij dit moment kwamen bijna 50 Nederlandse reisagenten en verslaggevers voor een ontmoeting met 13 verkopers uit Thailand: 1. Dusit Thani Hotels, 2. Jasmin City Hotels, 3. Rose Bangkok Hotel, 4. Mode Sathorn Hotel, 5. So Sofitel Hua-Hin Hotel, 6. Royal Cliff Hotels, 7. 500 Rai Floating Resort, 8. Santhiya Koh Yao Yai Resort, 9. Sheraton Samui Resort, 10. Chiang Mai Vacations DMC, 11. EASIA DMC, 12. Asian Trails DMC, en 13. Red Elephants Rep.

 

Het evenement werd geëerd door de aanwezigheid van de ambassadeur van Thailand, de heer Chatri Archjananun, en die van de uitvoerend directeur van de TAT’s Europe Division, mevrouw Titiporn Manenate. Verder kregen de gasten updates en nieuwe ideeën door de markt- en productpresentaties van de TAT’s Paris Office Director, mevrouw Soraya Homchuen, en van USP Marketing PR, die optreedt als vertegenwoordiger van de TAT in Nederland.

 

Na een succesvolle bijeenkomst en een heerlijk diner, beloonde een loterij vele reisagenten met waardevolle geschenken van de Thaise verkopers en hun partners, waaronder vier retourtickets naar Thailand met EVA Air (3 rechtstreekse vluchten/week vanaf juli 2022) en Emirates (dagelijks met één tussenstop).

 

In 2019 verwelkomde Thailand 240.000 Nederlandse bezoekers. Daarmee was Thailand een van de meest geliefde en best verkochte Aziatische bestemmingen op de Nederlandse markt. Met haar tropische zon, rijke cultuur, idyllische stranden, uitbundige bossen, geweldige gastronomie en oprechte gastvrijheid zal Thailand haar positie als voorkeursbestemming van de Nederlandse reizigers zeker weer innemen.

 

Start het gesprek met gelijkgestemden