Het RTl4 programma “Het perfecte plaatje op reis” komt naar Thailand !

Amazing Thailand

Het Perfecte Plaatje is een wekelijks TV programma op RTL4 waarin 8 tot 10 BN’ers strijden om het maken van de mooiste foto’s. Dit derde seizoen van Het perfecte plaatje, heet ‘Op Reis’ en kan je waarschijnlijk vanaf mei 2024 in Nederland op TV verwachten.


Wat houdt het programma nu net in ? Wel in iedere aflevering gaan de deelnemers aan de slag met twee verschillende fotografie opdrachten en aan het einde van iedere aflevering moet de BN’er met de laagste gemiddelde score van de afgelopen week helaas het programma verlaten. De kandidaten leren alles over fotografie en technieken zoals onder andere diafragma, sluitertijd, ISO en ze moeten hun creativiteit aan de dag leggen om leuke en originele beelden te schieten.

Tijdens dit nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis worden dus de 9 kandidaten naar het mooie Thailand gestuurd. Hier begint hun creatieve reis binnen de fotografie op diverse locaties in dit bijzondere land. De kandidaten voor dit seizoen zijn: Susan Visser, Gallyon van Vessem, Sophie Bouquet, Fresia Cousino Arias, Danny de Munk, Kaj Gorgels, Mark Baanders, Leafs (Jahmil Dapaloe) en April Darby.

Dat lijkt ons dus een heel tof en gevarieerd groepje mensen bij elkaar. Waarschijnlijk zijn dit voor jullie Nederlanders best bekende mensen dus dat kan zeer leuke resultaten opleveren !

Naast dus de nieuwe kandidaten zijn er ook nog de vertrouwde gezichten in het programma. Zo blijft de presentatie in handen van Tijl Beckand en is ook William Rutten weer aan de slag als jurylid van dienst. De jury wordt naar goede gewoonte iedere week aangevuld met een gast jurylid die op zijn of haar beurt dan weer een expert is in de soort fotografie waarmee de kandidaten aan de slag moesten.

Wij hopen natuurlijk hele leuke beelden van Thailand te zien tijdens dit nieuwe seizoen !

 

Start het gesprek met gelijkgestemden