Thaise resorts om bij weg te dromen

Amazing Thailand

Ben jij een luxepoes, avontuurlijk, houd je van sightseeing of wil je gewoon je voeten omhoog gooien en relaxen? Zoek jouw favoriete overnachting, pak je koffers maar in en neem deze tips mee naar Thailand.

 

 

Wil jij drijvend tot rust komen? Dan ben je bij het resort “Watercolours” in het Ko Chang District op het juiste adres. Het resort is gelegen op één van de grootste eilanden van Thailand. Als je wilt zonnen kan dat op het heerlijke Klong Prao Beach op slechts 150 meter afstand. Het uitzicht vanuit je kamer varieert van de rivier waar het resort op drijft tot rustgevende bergen op de achtergrond. Als je van avontuur houdt kan je gratis gebruik maken van de kano’s en kajaks en een rondje peddelen over de rivier, of peddelen naar het eerder genoemde strand.

€€: Voor gemiddeld zo’n 35 euro overnacht je in één van de stijlvol ingerichte kamers van Watercolours.

 

Het prachtige “Sawasdee Village” ligt in het zuiden van Changwat Phuket, de Thaise provincie gelegen in het zuiden van Thailand. De Sawasdee Village is met een smaakvolle Arabische stijl ingericht en hangt vol met Thaise kunstwerken en authentieke Thaise beeldhouwwerken. De luxe village heeft fijne faciliteiten zoals twee buitenzwembaden en een spa. Kom tot rust en maak gebruik van de hottub, neem een massage in de spa of volg een Thaise kookles om je vingers bij af te likken. Er is genoeg te beleven in de Swasdee Village.

€€: De kamers van de village zijn omringd door vijvers en tuinen en kosten je tussen de 150—300 euro per nacht.

 

Our Jungle Camp ligt in Nationaal Park Khao Sok in de provincie Surat Thani. Als je goed kijkt zie je tussen de groene jungle bladeren de accommodaties: bungalows, bamboe- en boomhutten. Wanneer je in je bed ligt ben je omringd door de jungle en heb je uitzicht op de stromende rivier. Een leuk feitje: Our Jungle Camp is een eco resort. Dit houdt in dat een deel van de winst besteed wordt aan een natuurkamp waar Thaise kinderen leren over de natuur. Our Jungle Camp is een goede, groene keus dus.

€€: Voor slechts 35 euro per nacht heb jij een avontuurlijke, duurzame nacht in het prachtig gelegen Our Jungle Camp.

Start het gesprek met gelijkgestemden