Thailand wint Beste Vakantiebestemming 2022

Amazing Thailand

Jaarlijks houdt travel website Reisgraag.nl verkiezingen voor de beste reisbestemming. Op basis van reviews scoort Thailand gemiddeld een 8,5 en wint hiermee de Golden Travel Destination Award!

 

 

Het land slaagt Cum Laude. Het hoogste cijfer is: op gastvrijheid scoort Thailand een 8,8! Ook de cultuur, ligging, restaurants en bezienswaardigheden scoren goed (8,5). Het uitgaan in Thailand scoort een 7,8.

Ms. Soraya Homchuen, directeur voor Frankrijk, Benelux en Noord-Afrika, Tourism Authority of Thailand: “We zijn enorm blij en vereerd om deze award in ontvangst te mogen nemen. Ondanks dat de reisbranche de afgelopen twee jaar bevroren is geweest, vinden reizigers ons land nog altijd geweldig. En gelukkig is het wachten weer voorbij! Mensen hebben Thailand gemist.” 

 

 

Thailand is weer volledig open. Geen quarantaine, geen testen, enkel genieten in het ‘Land van de Glimlach’. De witte stranden, mystieke tempels, waanzinnige keukens en schitterende natuur zijn weer te bewonderen. Ook de steden zetten hun deuren weer open voor reizigers. Cultureel is er zoveel te beleven, dat vinden ook de bezoekers van Reisgraag.nl. De cijfers voor de steden liegen er niet om: Bangkok (8,4), Chiang Mai (8,3), Koh Samui (8,1), Hua Hin (8,6) en Phuket (8).

 

Het beste moment om te gaan? Nu! Het is nu nog rustig. Thailand bezoeken zonder drukte is een magisch fenomeen. Tot snel, kha!

Start het gesprek met gelijkgestemden