Thailand in juni

Amazing Thailand

De maand juni is de maand van het regenseizoen in Thailand. Tijdens het regenseizoen gaan niet zoveel mensen erop uit voor een tripje ergens naartoe, maar wist je dat er verschillende hidden gems zijn die juist tijdens dit seizoen de moeite waard zijn? Je wilt deze plekken niet missen! Tijdens deze maand zijn de toeristische attracties zoals watervallen, bergen en velden geheel groen gekleurd, als bezoeker zal dit je nog meer laten ontspannen.

 

We zetten graag een paar plekken en activiteiten voor je op een rijtje die je in de maand juni kunt gaan bezoeken en uitvoeren.

  • Breng een bezoek aan de bloemenvelden bij het Siam Tulip-veld. Deze prachtige bloemen bloeien jaarlijks alleen in het regenseizoen. De beste plek om deze bloemen te bewonderen is in Pha Hin Ngam National Park in de provincie Chaiyaphum.
  • Wanneer er tijdens deze regenmaand zo’n grote hoeveelheid water is kun je er maar beter gebruik van maken. Houd je van avontuur? Ga raften, kajakken en kanoën! Dit seizoen is perfect om deze watersporten uit te oefenen. Dit kan worden gedaan bij Khek rivier Rafting in de provincie Phitsanulok, Hin Phueng in de provincie Prachinburi of bij Nakhon Nayok rivier in de provincie Nakhon Nayok.
  • Als hike liefhebber natuurliefhebbers zijn er ook genoeg mooie plekken om te bezoeken. Als je van wandelen houdt zijn de natuurpaden in Phu Soi Dao in de provincie Uttraradit, Phu Hin Rong Kla in de provincie Phitsanulok en Khao Krachom in de provincie Ratchaburi provincie attracties die je niet mag missen. Bij deze plekken wandel je over prachtige natuurpaden waar je onderweg van het regenwoud kan genieten of mooie rijstvelden. Geniet onderweg van de geur van regen, aarde en frisse lucht.

Soms zijn er zeeën van mist, maar je hebt ook grote kans om een heldere lucht te zien. De bergen zijn door de regen prachtig groen gekleurd. Dus ondanks de reputatie dat het regenseizoen niet ideaal is om Thailand te bezoeken, kunnen we zeggen dat het eigenlijk een prachtig seizoen is, niet te warm en niet te koud.

 

Natuurpaden in Phu Soi Dao

Start het gesprek met gelijkgestemden