Watervallen in Pai

Amazing Thailand

Er zijn zóveel redenen waarom Pai een bezoekje waard is: de Canyon, de prachtige uitzichtpunten, de vele gezellige barretjes en de vele watervallen! Check deze blog om te zien welke watervallen jij echt niet mag missen!

 

Mhor Phaeng Waterfall

Deze waterval is een van de favorieten onder de bezoekers van Pai. Veel locals komen naar deze waterval toe om te picknicken of lekker af te koelen in het koude water. Deze waterval is echt een must-visit want van deze waterval kan je afglijden!!! Het is een enorme waterval met wel drie verschillende niveaus, waardoor je hier prima een middagje kan vertoeven!

 

Pam bok Waterfall

De Pambol Waterfall is gelegen tussen hoge rotswanden waardoor dit niet de ideale spot is om te zonnen. De waterval ligt het grootste deel van het jaar in de schaduw maar dit neemt niet af dat deze waterval geen bezoekje waard is. Voor de adrenaline junkies is er hier een hoge rots waar je vanaf kunt springen, zo het diepe water in. Wie maakt het grootste bommetje? 😉

 

Mae Yen Waterfall

Ben jij toe aan meer actie na het chillen in het heerlijke Pai? Doe dan een jungle trekking naar de Mae Yen Waterfall! Loop door kleine riviertjes, tussen de bananenbomen en dichte jungle. Deze trekking is het helemaal waard want uiteindelijk kom je uitgeput aan bij een geweldige waterval middenin de jungle! Hier kun je lekker afkoelen, zonder dat er veel andere toeristen zijn. Tip: doe goede wandelschoenen aan, ga vroeg om de hitte zoveel mogelijk te vermijden en neem genoeg water mee!

 

Hua Chang Waterfall

De Hua Chang Waterfall is een beetje hetzelfde als de Mae Yen Waterfall: je moet moeite doen om de waterval te kunnen bewonderen! Via een duidelijk pad wandel je richting de waterval, terwijl je tussen bananenbomen en kleine watervalletjes loopt. Deze waterval is tevens rustig en mooi. Onder de waterval kun je gaan staan, om al het zweet lekker van je af te spoelen.

 

Welke waterval zou jij willen bezoeken in Pai? 

 

Foto: Someday I’ll Be There

Start het gesprek met gelijkgestemden