Thailand Grand Festival

Amazing Thailand

Klinkt een dagje Thailand in eigen land jou als muziek in de oren? Hou dan je agenda op 13 en 14 juli vrij! Dit weekend organiseren The Royal Thai Embassy in Den Haag en de Thaise community in Nederland de 14e editie van de Thailand Grand Festival! 


Wat kan je op dit festival verwachten? Thaise gastvrijheid, heerlijk streetfood, Thais bier, tropisch fruit, kunst, traditionele optredens en nog veel meer!
Dat er in Nederland veel Thailand-fans zijn, is al eerder gebleken. The Royal Thai Embassy heeft dit evenement namelijk al 13 keer eerder georganiseerd met de support van de Thaise community in Nederland! Vorig jaar kwamen meer dan 20.000 bezoekers. Met dit in het vooruitzicht belooft het weer heel gezellig te worden. 


Deze editie is extra speciaal want de ASEAN Culture Year wordt gevierd. ASEAN (Association of Southeast Asian Nations) is een organisatie van tien landen in Zuidoost-Azië met gezamenlijke doelen. Dit jaar staat vooral het culturele doel extra in het zonnetje, de ASEAN willen namelijk hun cultuur internationaal promoten.
Dat is goed nieuws voor ons want hierdoor treden de meest professionele groepen van de Fine Arts Department of Thailand op. De Thaise traditionele dans wordt gekenmerkt door gracieuze handbewegingen en prachtige kostuums. Zoek een goede plaats, geef je ogen de kost en geniet van de mooi choreografie en bijpassende muziek. 


Naast het heerlijke eten en de mooie optredens wil de organisatie dit jaar ook een thema naar voren brengen: Duurzaamheid, Design en Innovatie. Tijdens dit evenement kan je daarom ook interessante tentoonstellingen verwachten met duurzame en groene innovaties uit Thailand.
Kan jij nu al niet wachten om hierbij te zijn? Zet 13 en 14 juli dan in je agenda en waan je even in de Thaise sferen. De entree is gratis en je kan het festival vinden op het Plein in Den Haag van 12:00 tot 20:00. Tot dan!

 

Article photo

Start het gesprek met gelijkgestemden