Solo reizen in Thailand

Amazing Thailand

Met vrienden of familie op vakantie gaan is leuk, maar solo eropuit gaan kent ook zijn charme.Het heeft veel voordelen, zoals je eigen route bepalen (en deze kunnen aanpassen wanneer jij dat wilt) en geen rekening hoeven te houden met anderen. Of je nou wilt ontspannen op het strand, snorkelen tussen de schildpadden, een wandeling wilt maken in het tropisch regenwoud of een eeuwenoude tempel wilt bezoeken; het kan allemaal.

 

Als je van plan bent om alleen naar Thailand te reizen, is het normaal dat je je afvraagt of het veilig is. Het goede nieuws is dat Thailand één van de veiligste én populairste bestemmingen is onder solo reizigers. Het is dus makkelijk om snel nieuwe vrienden te maken!

 

 

Het openbaar vervoer in Thailand maakt gebruik van treinen, bussen, veerboten en tuk-tuks, dus heb je als reiziger genoeg mogelijkheden om je snel te verplaatsen. Daarnaast is Thailand een uitstekende keuze voor mensen met een beperkt budget. Dankzij de lage prijzen kun je ook makkelijk alleen een privé-accommodatie boeken en genieten van heerlijk eten.

 

Begin je reis in Bangkok, met talloze tempels en een bruisend stadsleven. Je vindt er talloze restaurants, cafés, bars, winkels, tattooshops en straatverkopers. Bezoek het olifantenreservaat op Phuket, waar je kunt wandelen en majestueuze olifanten kunt observeren. Ook kun je hier jetskiën, ziplinen of een Thaise kookcursus volgen! Ben je op zoek naar rustige stranden? Krabi biedt ongerepte stranden en de gezellige sfeer van een kleine stad. De sportieve reizigers kunnen kiezen voor een klim op het prachtige Railay Beach of een wandeling maken naar de indrukwekkende Tiger Cave-tempel, die te bewandelen is via 1.260 traptreden.

 

 

Hoe je reisschema er ook uitziet, weet dat wanneer je solo reist, je niet bang hoeft te zijn om uit je comfortzone te stappen en iets nieuws te proberen. Of het nu gaat om klimmen, snorkelen, jetskiën of ziplinen, er wachten talloze avonturen op je in Thailand.

 

Start het gesprek met gelijkgestemden