Het paradijselijke Koh Lipe

Amazing Thailand

Op Koh Lipe hoef jij je niet te vervelen. Er is voor ieder wat wils op dit kleine, tropische eiland. Lees verder voor een aantal tips!

 

Het eiland is omringt door helderblauw water en witte zandstranden. Zet ‘s morgens voor zonsopgang je wekker om te genieten van de opkomende zon vanaf Sunrise Beach. Iedere ochtend is de zonsopgang hier schitterend! Overdag kun je hier goed snorkelen tussen de kleurrijke koraalriffen en bijzondere vissen. Loop eind van de middag via de betonnen paden naar Sunset Beach en settel jezelf bij een leuke strandbar. Bestel een ijskoud biertje of cocktail en zie de zon achter de horizon verdwijnen. ‘s Avonds kun je op Pattaya Beach een heerlijke verse vis van de barbeque eten, terwijl jij met je blote voeten in het zand zit! Op dit eiland kun je pas echt genieten en relaxen! 

 

Ben jij het stilzitten zat? Ga dan hiken op Koh Adang! Dit eilandje ligt dichtbij Koh Lipe en is perfect voor een leuk uitstapje. Vanaf het noordoost punt van Sunrise Beach is een longtailboot service die jou zo naar Koh Adang vervoert! Loop de stijle berg op via het wandelpad en geniet van het prachtige uitzicht!

 

 

Rondom Koh Lipe zijn er ook nog eens prachtige duikspots! Wil jij de onderwaterwereld ontdekken? Neem dan duiklessen om de bijzondere vissen van dichtbij te zien. Op het idyllische eiland zijn meerdere duikscholen, die jou alle fijne kneepjes van het vak willen leren. Er zijn relatief weinig toeristen op het eiland, waardoor de kans op grote en bijzondere vissoorten groter is door weinig andere duikers!

 

 

 

Start het gesprek met gelijkgestemden