Dit zijn de beste verborgen bars van Bangkok

Amazing Thailand

Hou je van een avontuur en ben je altijd ready om nieuwe plekken te ontdekken? Een speakeasy bar is misschien wel waar je naar zoekt. 

 

Zoals elke reguliere bar kan je in een speakeasy genieten van jouw favoriete cocktail, biertje of non-alcoholische drankje. Wat ze zo speciaal maakt? Speakeasies bevinden zich op nogal ongebruikelijke locaties. Vaak zijn het plekken waarvan je niet verwacht er een bar te vinden. Zelfs wanneer je het adres hebt is de kans groot dat je moeite hebt met het vinden van de weg naar de locaties.  Denk bijvoorbeeld aan een wasmachine in een wasserette, waarachter zich een geheime deur naar een speakeasy bevindt.

 

Zo ook heeft het bruisende Bangkok een aantal verborgen parels. Wij zetten onze drie favorieten voor je op een rijtje, zodat ook jij een unieke avond kan beleven. Proost op een onvergetelijke avond! 

 

Find The Locker Room

Find The Locker Room doet zijn naam eer aan. Om deze geheime cocktailbar te vinden, moet je namelijk op zoek gaan naar een verborgen deur achter een kluisje, welke je vervolgens naar een geheime wereld brengt. De cocktails zijn gecreëerd rond het “verleden-heden-toekomst”-concept, waarbij drie verschillende varianten op klassieke cocktails worden aangeboden. 

 

 

Havana Social

Havana Social tilt de speakeasy-ervaring naar een heel nieuw niveau. Achter een kleurrijke betonnen muur met muurschilderingen is de ingang volledig onherkenbaar, met alleen een telefooncel bedekt met graffiti in het zicht. Stap binnen, bel naar Havana voor de dagcode en toets deze in om de deur achterin de cabine te openen. De beste tijd om Havana Social Bangkok te bezoeken is op vrijdag- en zaterdagavond, wanneer een live band Cubaanse jazz speelt, gevolgd door een DJ die up-tempo nu-disco, funk en af en toe een afro-Cubaans deuntje draait.

 

 

The Key Room No.72

Het is bijna een gegeven dat je een bar vindt in een hotel, maar The Key Room No.72 brengt dit naar het volgende niveau. Deze bar is namelijk verborgen in een van de hotelkamers van het Josh Hotel. Gasten moeten bij de incheckbalie langsgaan voor een speciale keycard om toegang te krijgen tot de 72e kamer, die als bar fungeert. Geniet en luister terwijl elk glas een ander verhaal vertelt over Mr. Josh’s reizen in Japan, Thailand, Mexico, Frankrijk, Cuba, de VS en vele andere plaatsen.

 

Start het gesprek met gelijkgestemden