Goed nieuws voor Thailand fans

Amazing Thailand

Beste Thailand fans, er is goed nieuws. Sinds kort is er een nieuwe Facebookgroep genaamd: Amazing Thailand Reizigers & Tips. 

 

Jullie hebben nu de leiding

De Amazing Thailand Facebookpagina heeft al meer dan 18.000 fans. Op de pagina zijn wij voornamelijk aan het woord, maar in de groep worden de rollen 180 graden gedraaid. Hier zijn jullie in charge en hebben jullie de regie in handen! Als lid van de groep bepaal je zelf waarover jij een verhaal of tip deelt of over welk onderwerp je een vraag stelt. 

 

Wat kan je verwachten? 

Doordat iedereen binnen deze groep weg is van hetzelfde land is dit dé plek om makkelijk en snel in contact te komen met andere Thailand liefhebbers. Sta je midden in Chiang Mai en wil je weten welke tempels je niet mag missen? Vraag het aan de groep. Staat er een reis naar Thailand op de planning, maar weet je niet wat de beste periode is? Vraag het aan de groep. Mis je Thailand en wil je even worden verblijd met persoonlijke verhalen en foto’s van andere reizigers? Kijk rond op de groep!

 

Binnen een week zijn er al bijna 100 leden en de eerste verhalen en adviezen druppelen binnen. Dit is geweldig, maar hoe meer mensen met inbreng, des de leuker deze pagina zal worden. Wacht niet langer en become part of the group!

Start het gesprek met gelijkgestemden