Het evenement van het jaar komt eraan!

Amazing Thailand

Ben jij dit jaar van plan om een mooie reis naar Thailand te maken of heb jij dit weekend zin om iets leuks te ondernemen? Kom dan tussen donderdag 16 en zondag 19 januari langs de Jaarbeurs in Utrecht. Hier vindt het evenement van het jaar plaats, de Vakantiebeurs! Laat je informeren, entertainen en vooral inspireren.

 

Van Griekenland, Scandinavië, Canada en Brazilië, elk land is dit weekend in de Jaarbeurs te vinden. Thailand mag uiteraard niet ontbreken. Dit jaar staat Amazing Thailand in hal 12 bij standnummer B110. Hier proef je de Thaise sferen en kun je terecht met al je vragen! Vijf Thailand experts kunnen jou gericht reisadvies geven of persoonlijke vragen beantwoorden. Vandaag de dag is bijna alles op het internet te vinden, maar soms is het toch fijn om informatie op de ouderwetse manier te krijgen. Heb je alle informatie voor je reis verzameld? Dan kun je direct langs Thai Airways, want tijdens de Vakantiebeurs bieden zij tickets aan voor lagere prijzen!

 

Je komt niet alleen naar de vakantiebeurs voor de informatie, maar ook voor inspiratie. Ervaar een vleugje Thailand door het bezoeken van de kookshow. Hier worden de gerechten Kratong Thong en Look Choop voor je neus bereid. Buik vol? Loop dan door naar de traditionele dansshows. Deze bestaan uit vier dansen uit verschillende regio’s van Thailand. Als laatst kan je voor een klein bedrag ook even helemaal tot rust komen tijdens een traditionele Thaise massage. 

 

Wil je de Vakantiebeurs bezoeken? Dit kan op donderdag 16 tot en met zondag 19 januari van 09:30 tot 17:30 en op zaterdag tot 20:00. De Jaarbeurs is goed te bereiken met de trein en auto, maar vanwege de verwachte drukte wordt wel aangeraden om te reizen met openbaar vervoer of gebruik te maken van een Park & Ride in de omgeving van Utrecht. Meer informatie kun je vinden op de website van de Vakantiebeurs. 

Start het gesprek met gelijkgestemden