Nieuws update voor het reizen naar Thailand

Amazing Thailand

Op dit moment is het nog niet mogelijk om op vakantie te gaan naar Thailand, alleen voor noodzakelijk reizen. Thailand is druk bezig met de voorbereidingen voor het toerisme als dat straks allemaal weer mogelijk is. Voor nu drukt Thailand iedereen op het hart om gezondheids- en veiligheidsmaatregelen op te volgen voor zowel zichzelf als voor anderen. 

 

 

De algemene gezondheids- en veiligheidsmaatregelen in Thailand houden in:

  • Houd genoeg afstand van anderen
  • Draag altijd een mondkapje wanneer je naar buiten gaat
  • Was regelmatig je handen
  • Vermijd nauw contact met anderen – niet knuffelen, vooral niet met kwetsbare mensen
  • Groet elkaar met een Wai (Thaise groet) met een afstand van 1-2 meter

 

Bovendien doet Thailand zijn best om het toerisme zo snel mogelijk weer op gang te laten komen. Daarom staat Thailand volgens de Global COVID-19 Index (GCI) op nummer één van de wereld voor de voortdurende inspanning voor het COVID-19-herstel. Thailand staat als een voorbeeld van 184 landen voor het aanpakken van de pandemie. 

 

Daarnaast is er in Thailand een nieuwe handleiding gelanceerd voor ‘Safety and Hygienic Road Trip’. Deze is gericht op het stimuleren van het ‘nieuwe normaal’ reizen onder individuele reizigers, groepsreizen, incentivereizen, vergaderingen en seminars.

 

De Safety and Hygienic Road Trip-handleiding is ontwikkeld in samenwerking met de overheidsinstanties. De Thaise handleiding biedt tips en richtlijnen voor roadtrips met betrekking tot privé auto’s, gecharterde bestelwagens en tourbussen. Om een ‘nieuw normaal’ reismodel te demonstreren organiseert TAT een pilotreis. Tijdens de reis, die is gemaakt in overeenstemming met de Amazing Thailand SHA-normen en de Safety en Hygienic Road Trip-handleiding, zullen management executives van de partnerorganisaties van TAT en leden van de media aanwezig zijn.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws uit Thailand? Hou dan de website van het toerisme in Thailand in de gaten.

Start het gesprek met gelijkgestemden