Haal Thailand in huis!

Amazing Thailand

We kunnen momenteel niet naar Thailand, maar we kunnen Thailand wel in huis halen. Veel Thaise restaurants hebben namelijk de mogelijkheid om af te halen en/of te bezorgen. Geniet thuis van de smaakvolle keuken, laat de liefde voor Thailand even door de maag gaan en kijk ondertussen een van deze documentaires.

 

Amsterdam – Bird Thai Restaurant
Het populaire Bird Thai Restaurant, in Amsterdam heeft heerlijke curries. Een rode of groene curry, moet je zeker in je bestelling opnemen. Er zijn zelfs mensen die durven te zeggen dat het lekkerder is dan in Thailand zelf! Dat moet je uitproberen…

 

Haarlem – Erawan
Authentieke gerechten die zo min mogelijk zijn aangepast aan de Europese smaak, eet je bij Restaurant Erawan in Haarlem. Dit restaurant is door de Thaise Ambassade zelfs beloond met het « Thai Select » keurmerk!

 

Utrecht – LemonGrass Takeaway
In dit restaurant kookt Patchareeya, ook wel Tuu genoemd door vrienden. Ze is geboren in Thailand en komt uit de provincie Nakhon Ratchasima. Ze wilde altijd al haar eigen restaurant beginnen en die droom is met LemonGrass Takeaway in vervulling gebracht. In Utrecht kun je haar dagelijks vers bereide gerechten proeven!

 

Rotterdam – Deli Bird
Eerlijk en puur, zo kun je de Thaise keuken van Deli Bird omschrijven. Bij dit restaurant krijg je een idee van de eerlijke en gevarieerde keuken die Thailand rijk is.

 

Den Haag – Khaosaan Road Thai Street Food Restaurant
Wie in Bangkok is geweest kent vast de Khao San Road. Een geliefde straat onder backpackers. Dit restaurant in Den Haag laat je jouw reis naar Thailand (her)beleven. Bij ieder hapje denk je aan dit mooie land.

 

Alphen aan den rijn – Khop Khun Thai Cuisine
Khop Khun Thai Cuisine is een restaurant die bij haar wortels blijft: zo min mogelijk Westerse invloeden maar gewoon verse ingrediënten met traditionele groenten zoals dat in Thailand geserveerd wordt. Dit kunnen zij waarborgen omdat de hele staff Thais is. Als erkenning voor het authentieke Thaise eten dat zij maken, mogen ze het “Thai Select” logo dragen.

 

Leiden – Siri Thai
In Leiden weten ze het: bij restaurant Siri Thai hebben ze de beste Tom Kha Kai van de wereld. Wanneer het weer kan is het zeker aan te raden het restaurant zelf te bezoeken, maar voor nu volstaat takeaway prima om dit heerlijke gerecht te kunnen uitproberen.

 

Eindhoven – Sala Thai
Dit restaurant is al dertig jaar een goedbezocht restaurant in Eindhoven. Ben je fan van pittig eten? Dan ben je hier aan het juiste adres. Of moeten we zeggen: dan zij ze bij jou aan het juiste adres?

 

Eet smakelijk!

Start het gesprek met gelijkgestemden