3x de leukste stranden van Koh Tao!

Amazing Thailand

Koh Tao heeft super mooie stranden en baaien. De wateren rondom het eiland zijn kristal helder en ideaal voor zwemmen en snorkelen. Dit zijn onze favo stranden!

 

Sairee beach

Sairee Beach is het meest bekende strand op Koh Tao en hier vind je de vele barretjes en restaurants. Sairee beach is vooralsnog niet overbevolkt druk en de vibe is erg laid back. Je vindt Sairee Beach aan de westkant van het eiland, op slechts 10 minuten lopen van Mae Haad. Sairee Beach heeft een uitgebreide keuze in accommodaties, van luxe resorts tot budget, diverse duikscholen, restaurants, winkels, strandtenten etc. Het is hier altijd druk en er is voldoende te beleven, ook als je even niet op het strand wil liggen. Verruil binnen enkele minuten je prachtige uitzicht vanaf dit strand voor een middagje shoppen, een heerlijke massage of een drankje bij één van de bars aan het strand.

am_strand_von_ko_tao

 

Chalok Baan Kao

Chalok Baan Kao is het populairste strand in het zuiden van Koh Tao. Kleiner en rustiger dan Sairee Beach, maar met een vergelijkbaar aanbod van accommodaties, restaurants en bars. Chalok Baan Kao is één van de belangrijkste duikcentra op het eiland, ideaal als je wilt duiken op Koh Tao, maar het zorgt ook voor veel verkeer op het water. Het strand van Chalok Baan Kao zelf is niet heel breed en het water is hier vrij ondiep. Maar dankzij de ligging in de baai zijn er veel mooie stranden op loopafstand of met de longtailboot te bereiken.

koa_tao_dog

 

Jansom Bay

Dit is één van de vele kleine, verborgen strandjes. Vanaf het strand zwem je al direct tussen de tropische vissen. Na het snorkelen rust je uit in een hangmatje met een banana shake in je hand.

5339248944_88c5f83a01_b

Start het gesprek met gelijkgestemden