Vijf bijzondere overnachtingen in Thailand

Amazing Thailand

Het kan zomaar gebeuren dat je even genoeg hebt van de standaard strand resorts en dat je weer snakt naar iets nieuws. Gelukkig hoef je in Thailand niet ver te zoeken naar zo’n speciale overnachting, er zijn er genoeg dus voor ieder wat wils! Wij zetten er vijf voor je op een rijtje:

 

1. Mountain Float – Mae taeng

Middenin het Mae Ngad Dam meer ligt het Mountain Float hotel. Het bestaat uit vier verschillende villa’s waar je met je hele vriendengroep of familie in kunt. Elke villa heeft een eigen terrasje én biedt natuurlijk een ongelofelijk uitzicht. Het hotel biedt verder kayakken, banana boats, een restaurant, een barbecue en zelfs karaoke! Genoeg redenen dus om een nachtje te boeken voor je volgende bezoek aan Thailand.

 

 

2. Playhaus Thonglor – Bangkok

Kan jij ook geen genoeg krijgen van films en theater? En zou jij je graag een keer zelf een filmster willen voelen? Dan is dit hét hotel voor jou. Playhaus Thonglor is namelijk volledig ingericht als een theater decor, vol met fluweel, glamour en mystiek.

 

 

3. Keemala Treehouse – Phuket

Zo’n luxe boomhut heb je nog nooit gezien! In het Kemala Treehouse resort kan je met z’n tweeen of met een groep genieten van het prachtige uitzicht én heb je volledige privacy met je eigen infinity pool.

 

 

4. DNA Resort & Spa – Khao Yai

Van bovenaf zou je bijna denken dat marsmannetjes een dorp hebben gebouwd in Khao Yai, maar niets is minder waar! In het DNA Resort & Spa slaap je voor een klein bedrag midden in de Thaise heuvels in een futuristisch koepel huis, rond bed inbegrepen. Overdag kun je er afkoelen in het zwembad en in de avond is de zonsondergang vanaf het observatiedek niet te missen!

 

 

5. The Naka Island – Phuket

Dit lijstje was natuurlijk niet compleet geweest zonder een beetje strand. Het Naka Island Resort in Phuket has got it covered gelukkig. Op tien minuten varen van de Ao Phor haven bevindt zich dit prachtige resort op een klein eiland in de Andamanse zee. Het beschikt over een privéstrand en heerlijke villa’s, zodat je je even helemaal kunt onttrekken van de drukte in Phuket!

 

 

Het moge duidelijk zijn dat Thailand vele prachtige hotels rijk is, of je nou van het strand of de jungle houdt en of je nou weinig of juist veel te besteden hebt, er is voor ieder wat wils. Wij kunnen er in ieder geval geen genoeg van krijgen!

Start het gesprek met gelijkgestemden