Stranden van Koh Lanta

Amazing Thailand

Koh Lanta: een rustgevende bestemming waar genoeg te beleven valt. Het eiland biedt witte zandstranden, helderblauw water én er is geen massatoerisme! Klinkt als de ultieme bestemming om na je rondreis door Thailand bij te komen, toch?! In deze blog lichten we een aantal mooie stranden van Koh Lanta toe die een bezoekje zeker waard zullen zijn.

 

Kaw Kwang Beach

In het noordelijkste punt van Koh Lanta is dit kleine, rustige strand te vinden. Op dit prachtige strand kun je tot rust komen en genieten van de omgeving met je reismaatje. Tevens is dit strand een goede plek om de zon te zien verdwijnen in de horizon. TIP: neem eigen drankjes mee naar het strand. Hier zijn namelijk geen strandtentjes te vinden! Een stukje verderop zijn deze wel aanwezig bij Khlong Dao Beach. Hier is het wat verder ontwikkeld en kan het drukker worden in het hoogseizoen.

 

Long Beach

Long beach is het meest uitgestrekte strand in Koh Lanta. Tijdens zonsondergang zie je hier veel strandwandelaars en zijn de strandtentjes druk bezocht. TIP: Boek een bungalow op dit strand om in te overnachten. Want zeg nou zelf: wie wilt er nou niet wakker worden met het geluid van de zee op de achtergrond?

 

Bamboo Beach

Bamboo beach is een verstopte, ongerepte parel van Koh Lanta. Dit strand is nauwelijks ontwikkeld voor toerisme waardoor het er erg rustig is. Dit neemt echter niet weg dat dit strand niet de moeite waard is om te bezoeken!

 

Klong Khong Beach

Dit strand is een echte must om ‘s avonds te bezoeken, omdat er bij de vele strandtentjes vuurshows worden gegeven. Kom eind van de dag naar dit strand, drink een cocktail in de zitzakken en geniet van de ondergaande zon!

 

Klong Nin Beach

Dit strand is minder geschikt voor fanatieke zwemmers, aangezien er veel rotsen in de zee liggen. Voor een lovely date-night moet je overigens wel hier zijn! Eet een hele gegrilde vis bij een sfeervolle setting, terwijl je met je blote voeten in het zand zit.

 

Welke stranden van Koh Lanta wil jij niet missen?!

Start het gesprek met gelijkgestemden