Fijne Songkran!

Amazing Thailand

Wij, van de  Tourism Authority of Thailand (TAT), willen onze beste wensen uitspreken aan de Thaise mensen en iedereen in het hele Koninkrijk van Thailand, terwijl ze Songkran vieren en het Thaise Nieuwjaar tussen 13 en 15 april, 2020 welkom heten.

Volgens de traditie, reizen de meeste mensen rond deze tijd naar hun woonplaats om naar de tempels te komen. Hier gieten ze beleefd water op de handen van hun ouders, grootouders en leraren om hen te eren en vragen ze om gezegend te worden met welvaart en een gezond leven. Dit heeft in 2020 een extra betekenis gekregen, aangezien we willen dat iedereen gezond blijft tijdens de COVID-19 uitbraak.

Vanwege sociale afstand begrijpen we dat veel tradities dit jaar in de wacht staan ​​terwijl de Songkran-geest sterk blijft in ieders hart.

TAT wil jullie er allemaal aan herinneren om deze feestdagen veilig te blijven, je voor te bereiden op de tijd dat reizen weer kan en we kunnen allemaal Songkran in stijl vieren met onze geliefde familie en vrienden.

 

Fijne Songkran!

 

Beste wensen,

 

Mr. Yuthasak Supasorn
Gouverneur
Toeristische autoriteit van Thailand

Start het gesprek met gelijkgestemden