4 x Cooking schools in Thailand

Amazing Thailand

Deze is speciaal voor de keukenprins- en prinsessen! Bij Amazing Thailand zijn we gek op Thais eten. In Thailand kun je vrijwel overal kookcursussen krijgen, waarin je echte authentieke Thaise recepten leert koken. Wij hebben de crème de la crème van de Thaise kookcursussen voor je op een rijtje gezet; zo kun je de Thaise cuisine mee naar huis nemen.

Bangkok Bold Cooking School

Een klassieker. Deze kookschool is wereldwijd geroemd gekregen en is dan ook één van de meest populaire scholen in Bangkok. Onlangs mochten we ze verwelkomen tijdens onze Thai Cooking Class in Amsterdam (klik). Chef-kok Nhoi Ouypornchaisakul zorgt ervoor dat jij (en je smaakpapillen) de cursus nooit meer zullen vergeten.

Silom Thai Cooking School

De foto spreekt al voor zich: traditioneel en tasty! Silom Thai Cooking School in Bangkok is een van de meest populaire kookscholen in Thailand, en niet zonder reden. De meest verse producten, de beste leraren en vooral: heerlijke eindresultaten!

On’s Thai Issan

“On is never Off” staat er op de muur in On’s Veganistische restaurant. On is een lieve Thaise vrouw, opgegroeid in Kanchanaburi. On leert je in een kippenwip de beste, gezondste en vooral smakelijkste Thaise gerechten koken! Een echte aanrader. On’s Thai Issan kun je vinden in Kanchanaburi, bezoek dan haar website.

BaiPai Cooking School

Voor de Bangkok liefhebbers: de BaiPai cooking school. Zij hebben sinds 2002 al een groot aantal toeristen het een en ander aan Thaise kook skills bijgebracht. Volgens velen een aanrader.

Heb jij wel eens een kookcursus gevolgd, en wil je graag een tip toevoegen aan de lijst, laat het ons weten!

Start het gesprek met gelijkgestemden