Het huidige reisadvies voor Thailand

Amazing Thailand

Laatst geüpdatet op: 31-05-21

De Nederlandse regering heeft vanaf 15 mei 2021 het reisadvies (voor een groot deel) van Thailand aangepast van oranje naar geel. Dat betekent dat je mag reizen naar het land of gebied met een gele kleurcode. Maar let op: er gelden hier wel veiligheids- of gezondheidsrisico’s. Het is dus wel belangrijk om je goed voor te bereiden voordat je op reis gaat zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Lees hier meer over de reischecklist voor Thailand en zorg dat je goed voorbereid op reis gaat.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om de Reisapp van Buitenlandse Zaken en Douane te downloaden (voor Android en iOS). Het is mogelijk om Thailand te markeren als favoriet en hiermee kan je op de hoogte blijven van het meest actuele reisadvies.

 

 

Als je op vakantie gaat is het belangrijk om rekening te houden dat als het aantal coronabesmettingen in het oploopt er extra coronamaatregelen kunnen worden opgelegd, zoals een avondklok. Ook goed om te weten is dat je bij terugkomst in Nederland geen negatieve coronatestuitslag hoeft te laten zien en hoef je ook niet in quarantaine.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuws en updates van Thailand? Bekijk deze website voor meer informatie.

Start het gesprek met gelijkgestemden