Dineren in een ‘vogelnest’ in Koh Kood

Amazing Thailand

Een boomhut-restaurant in Thailand, een onvergetelijke ervaring

Zo vrij als een vogel, zwevend in de lucht…wie wilt dat nou niet? In Thailand kun je dit ervaren en het wordt nog beter. Je geniet van een heerlijke maaltijd terwijl je hoog in een boom zit. Waar en hoe dat kan? Lees dan verder!

In het Soneva Kiri Eco Resort heb je het zogenaamde Treepod (‘vogelnest’) Restaurant.  Dit is wel een heel bijzondere diner locatie. In dit artikel lees je er meer over en waar het precies is!

Je moet het Thailand nageven… ze zijn daar behoorlijk creatief. Ongeveer een uur rijden van de hoofdstad Bangkok ligt het Soneva Kiri Eco Resort met drie coole boomhutten, gebouwd in de stijl van een vogelnest! Deze boomhutten zijn niet ter decoratie – je kan er in eten! Maar hoe kom je daar?! De boomhutten hangen 5 meter boven de grond. Gelukkig kan de hut naar beneden worden gehaald – de bedenker heeft aan alles gedacht. Als je bovenin zit, heb je een adembenemend uitzicht over het tropische regenwoud en de Golf van Thailand. Je zult daar boven niet omkomen van de honger. Personeel brengt het eten via kabels tussen de bomen naar je toe. Elke vogelnestje heeft zijn eigen platform zodat het personeel kan ‘vliegen’ van het ene ‘vogelnest’ naar het andere. Als dit niet het toppunt van luxe is dan weet ik het ook niet meer!

In het Treepod Dining Restaurant wordt er traditioneel Thais eten geserveerd met heerlijk vis en exotisch fruit. Je betaalt maar liefst €400 voor een diner voor twee, maar hey, jezelf af en toe verwennen mag ook eens!

Wat vind jij van dit restaurant? Zou jij hier willen eten?

Start het gesprek met gelijkgestemden