Bezoek SEA LIFE Bangkok voor een spetterend avontuur!

Amazing Thailand

Verblijf je in Bangkok en ben je op zoek naar een spetterend uitje? Ga naar één van de grootste aquariums in Zuidoost-Azië: SEA LIFE Bangkok. Met de verschillende activiteiten en vele onderwaterwezens ben je hier zeker een aantal uur zoet. 

 

SEA LIFE Bangkok bevindt zich in de kelder van het winkelcentrum Siam Paragon. Neem de BTS, stap uit bij station Siam en dan is het nog maar een paar minuten lopen. Het aquarium bestaat uit 13 zones en is zo groot als ongeveer drie olympische zwembaden. In totaal wonen er in dit onderwaterparadijs meer dan 30.000 zeedieren uit de hele wereld!

Article photo

Bij SEA LIFE Bangkok kan je meer doen dan alleen prachtige vissen bekijken. Start je dag bij de Ocean tunnel; hier heb je 360 graden zicht op enorme haaien en imposante roggen. De zwemmende wezens komen zó dichtbij dat je het gevoel hebt dat je ze kunt aanraken. Ook is het mogelijk om tussen de vissen door te lopen bij ‘The Ocean Walker’. Stap in een onderwatertunnel die je op een veilige wijze mooi uitzicht geeft op een kleurrijke onderwaterwereld. Tikkie spannender? Voor de echte daredevils onder ons is het ook mogelijk om onder begeleiding te duiken met verschillende haaien en roggen! Voor de laatste twee activiteiten moet wel een extra bedrag worden betaald.

 

Article photo

Bij SEA LIFE is voor jong en oud iets te beleven. Zo kun je bij het Pinguïn IJsavontuur tien schattige Gentoo pinguïns bewonderen, een kijkje nemen bij de 4D Cinema, voedertijd bijwonen en een boottocht maken langs de haaien en roggen. Al met al genoeg te beleven en dit park is zeker een bezoekje waard. SEA LIFE Bangkok is dagelijks van 10:00 tot 21:00 geopend en kost voor kinderen 890 baht en volwassenen 1.090 baht.

Article photo

Start het gesprek met gelijkgestemden