5x lekker Thais eten in Amsterdam

Amazing Thailand

Bird Thais Restaurant

Singha Beer & YLBB riepen dit fantastische restaurant al uit tot het beste Thaise restaurant van Nederland tijdens The Best Thai awards en wij zijn het daar helemaal mee eens. In de keuken wordt gewerkt met verse groenten en er is ook genoeg keuze aan vegetarische gerechten.

 

Happy Happy Joy Joy 

Hip, gezellig en bovendien verrukkelijk eten. Dit restaurant is inmiddels vertegenwoordigd in Oost en West, dus grijp je kans en smukkelen maar.

 

Boi Boi

Vlakbij Artis in Amsterdam Oost zit Boi Boi. Dit Thaise restaurant heeft elke dag een dagmenu voor 10 euro. Ideaal dus als je even geen zin hebt om te koken en trek hebt in Thais! Dit keer is het geen authentiek Thais, maar juist Thais eten in een modern jasje.

 

Bangkok

In de Reguliersdwarsstraat vind je het Thaise restaurant Bangkok. Ook Bangkok is echt een begrip in Amsterdam. Elke week komen er verse Thaise kruiden uit Thailand en elke dag wordt er gewerkt met nieuwe verse producten. Probeer een van de spicy curries, yummm!

 

The Golden Brown

Van de buitenkant ziet deze spot eruit als een hippe eet bar en dat is het ook! Het verschil is alleen dat er geen Hollandse maar Thaise gerechten op de kaart staan. In Amsterdam West is de Golden Brown Bar al een echt begrip geworden.

 

Genoeg keuze dus! Waar eet jij het liefste Thais?

Start het gesprek met gelijkgestemden