Thailand Grand Festival: Maak kans op een retourticket naar Bangkok!

Amazing Thailand

Aankomend weekend kun je Amazing Thailand vinden bij het Thailand Grand Festival; een fantastisch Thailand-inspired festival op het Plein in Den Haag. Je vindt er zeeën aan Thais vermaak, culinaire hoogstandjes én je kunt alle informatie winnen voor jouw volgende trip naar de exotische Aziatische bestemming. Daarnaast maak je ook nog kans op een ticket van Brussel naar Bangkok, gesponsord door Thai Airways. Hoe? Dat lees je hier. Om kans te maken moet je de volgende simpele stappen doorlopen:

1- Bezoek de Amazing Thailand photobooth op het Plein in Den Haag;
2- Laat je foto maken in de photobooth;
3- Deel de foto op jouw eigen Facebook of Instagram account (openbaar!) en voeg de hashtag #AmazingThailandNL toe.

De prijs wordt uitgereikt in de week van 3 tot 9 juli 2017. De winnaar wordt bekend gemaakt op de Facebook en Instagram pagina van Amazing Thailand NL. PS: Je kunt het festival geheel gratis bezoeken. Gaan dus!

Goodluck!

Locatie ‘Thailand Grand Festival’
Het Plein, Plein, 2511CR The Hague, Netherlands
Entree: gratis

De actievoorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de activatie « #AmazingThailandNL », hierna te noemen: « de Activatie ». De Activatie wordt georganiseerd door Amazing Thailand NL, hierna te noemen: « de Organisator ». De Organisator biedt de prijs aan en is verantwoordelijk voor de uitvoering van de prijs van de Activatie. De Organisator is de gebruiker van deze algemene voorwaarden. De voorwaarden gelden tussen de Organisator als gebruiker en de natuurlijke persoon die deelneemt aan de Activatie, hierna te noemen: « (de) Participant ». De activatie loopt van 1 juli 2017 tot en met 2 juli 2017.

Participeren

1.Aan de Activatie kan worden deelgenomen door een ieder die:

a.     18 jaar of ouder is;

b.     In Nederland woont;

c.     In het bezit is van een geldig identiteitsbewijs. Voor Participanten die meedingen naar de prijs moet het gaan om een geldig identiteitsbewijs waarmee toegang tot Thailand kan worden verkregen.
2. Bezoekers van het Thailand Grand Festival kunnen participeren aan de Activatie door de volgende stappen te doorlopen:

a. Het maken van een foto in de Amazing Thailand photobooth op het Thailand Grand Festival, en;

b. Het openbaar plaatsen van de foto op persoonlijke Facebook of Instagram account met de hashtag #AmazingThailandNL.

3. Uitgesloten van deelname zijn:

a.     Vaste en tijdelijke werknemers van de Organisator;

b.     Vaste en tijdelijke werknemers van derden die Organisator bij de organisatie en uitvoering van de Activatie mede behulpzaam zijn;

c.     Familieleden in de eerste lijn van de onder a en b genoemde werknemers.

4. Deelname aan de Activatie is gratis
5. Participanten moeten fysiek in staat zijn om te reizen.
6. De Participant gaat akkoord met het bekend maken van voor- en achternaam op de officiële Facebook en Instagram pagina van Amazing Thailand.

6.1  Een Participant mag 1 x meedoen aan de Activatie.

Winnaar
7. De winnaar wordt willekeurig gekozen via het computersysteem van de photobooth.
8. De winnaar wordt bekend gemaakt in de week van 3 juli 2017 op de officiële Facebook en Instagram pagina van Amazing Thailand NL.
9. De winnaar dient binnen 5 werkdagen contact op te nemen met de lokale partner Hammerfest via het mailadres hello@hammerfest.co.
10. Indien de winnaar geen contact opneemt met Hammerfest binnen de benoemde periode, behoudt de Organisator het recht om een nieuwe winnaar te selecteren.

De Prijs

11. De Prijs van de Activatie betreft twee retourtickets van Brussel – Bangkok gesponsord door Thai Airways. Er zullen twee winnaars geselecteerd worden, die elk 1 retourticket winnen.
12. De winnaar kan uitsluitend boeken in: 10AUG17-26OCT17 // 30OCT17-15DEC17 // 30DEC17-29MAR18 // 04APR18-30APR18
13. Na uitgave van de vliegtickets mogen er geen wijzigingen worden aangebracht in reisplanning.
14. De Prijs is niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor geld of iets anders dat een bepaalde waarde vertegenwoordigt.

Overig

15. Deelname aan de Activatie geschiedt op eigen risico van de Participant.

16. De Organisator is buiten de op haar rustende – niet uit te sluiten – wettelijke aansprakelijkheid niet aansprakelijk voor welke directe en/of indirecte schade dan ook door een Participant geleden in verband met of voortvloeiende uit Deelname aan de Activatie.

 

Start het gesprek met gelijkgestemden