Test & Go programma

Amazing Thailand

Het ‘Test & Go’ programma zal vanaf 1 februari beschikbaar zijn voor nieuwe aanmeldingen. Veel van de verplichtingen zullen hetzelfde zijn als voor het Sandbox programma: bv. 7 dagen voor vertrek een aanvraag indienen voor ‘Thailand Pass – Test & Go’. In het ‘Test & Go’ programma kun je overal in Thailand terecht maar op de 1e dag en 5e dag moet je in een provincie zijn waar SHA Extra Plus of AQ hotels zijn voor je PCR testen en overnachtingen.

 

Het is belangrijk om 1 of 2 gecertificeerde hotel(s) – SHA Extra Plus of AQ – te boeken voor de eerste nacht en voor de 5e nacht. De hotels waar je verblijft moeten één PCR-test voor je regelen (in het hotel of in een ziekenhuis in de buurt). Vervolgens moet je in het hotel overnachten in afwachting van het resultaat. Als het resultaat negatief is, kun je ongehinderd op pad gaan. Het hotel moet dus een bevestigingsbrief sturen, waarin staat dat er 1 (of 2) nacht(en) wordt doorgebracht + een PCR-test (+ luchthaventransfer in het geval dit voor de eerste nacht is). Degene die de aanvraag doet moet deze brief downloaden in het Thailand Pass systeem.

 

 

Zoek eerst een/meerdere hotel(s): SHA Thailand
Voor SHA Extra Plus: Web Thailand Sha
Voor AQ hotel : HSS Covid, en klik op ‘Alternative Quarantine (AQ)’ in het midden en aan de rechterkant.

Wil je meer weten over hoe je je moet aanmelden voor de Thailand Pass? Klik hier voor stappenplan!

Lees meer informatie over de regels van Sandbox-programma in onze andere blog, vind hier de meest gestelde vragen of neem contact op met de Tourism Authority of Thailand, Kantoor Parijs +33153534700

Start het gesprek met gelijkgestemden