Het hotel waar je je nooit hoeft te vervelen: The Siam

Amazing Thailand

Bangkok is een prachtige stad waar van alles te doen is. Maar heb jij even helemaal genoeg van alle drukte en wil je optimaal relaxen? Aan de Chao Phraya rivier ligt The Siam Hotel. Een oase van rust, die toch dichtbij alle highlights van Bangkok ligt. Een ideaal plekje om even te ontsnappen aan de drukte van de Thaise hoofdstad. The Siam heeft een gigantisch aanbod aan activiteiten waar je je dagenlang mee kan vermaken. Wij hebben onze drie favoriete activiteiten voor je op een rijtje gezet.

 

Cooking class

Echt lekker koken begint natuurlijk bij de goede en verse producten. Tijdens de kookles van The Siam krijg je dan ook de mogelijkheid om met de kok naar een lokale markt te gaan. Je gaat Bangkoks ‘old town’ in om de beste verse producten uit te kiezen voor de gerechten die je gaat koken.

 

Eenmaal terug bij het hotel, kook je drie heerlijke gerechten naar keuze. Het maakt niet uit of je nog nooit een ei hebt gebakken of juist een doorgewinterde chef bent. Het is hoe dan ook een ervaring die je niet snel zal vergeten: koken met een getalenteerde Thaise kok in een traditioneel Thais teakwood huisje, uitkijkend over de beroemde Chao Phraya rivier.

 

Muay Thai Boxing

Het aanleren van Muay Thai is een van het hotels specialiteiten. De traditionele Thaise sport wordt ook wel ‘de kunst van de 8 ledematen’ genoemd door het gebruik van stoten, schoppen, ellebogen en knee strikes. Muay Thai is niet alleen een vechtsport, het is ook erg goed voor je emotionele welzijn en fitness.

Er is voor ieder wat wils. Je kunt ervoor kiezen één keertje te trainen, maar je kunt ook een weeklange course volgen. The Siam biedt trainingsprogramma’s geschikt voor beginners tot gevordenen. De ervaren Muay Thai trainers werken een-op-een met je en stemmen de training volledig af op jouw vaardigheden en fitness niveau.

Lijkt Muay Thai Boxing je helemaal niks? In de moderne sportruimte van The Siam kun je nog veel meer doen om je fitnesslevels even een boost te geven tijdens je vakantie.

 

The Siam Sunset Cruise

Eén van de populairste activiteiten georganiseerd door The Siam is ‘The Siam Sunset Cruise’. Tijdens de Sunset Cruise maak je een boottochtje over de Chao Phraya rivier terwijl je geniet van een heerlijk diner en/of cocktails en canapés. Vanaf de rivier heb je een ‘front row seat’ tijdens de zonsondergang in Bangkok. Je ziet de zon verdwijnen achter The Grand Palace, Wat Arun, Chinatown en de Bangkok Skyline. Vervolgens kun je in de avond genieten van de prachtig verlichte stad.

 

Voor de cruise worden historische ‘Naga barges’ gebruikt. Deze ‘Naga barges’ werden oorspronkelijk gebruikt om rijst van de provincies naar de grote Thaise steden te vervoeren via de Chao Phraya Rivier. Voor de cruise is de ‘Golden Naga’ helemaal vernieuwd, met comfort en luxe in het achterhoofd.

De Siam Sunset Cruise is de comfortabelste manier om de highlights van Bangkok te bewonderen. The Siam organiseert kleine groep tours van niet meer dan 8 personen. Wil je de boot helemaal voor jezelf? Dat kan ook! De ‘Golden Naga’ is ook beschikbaar om te huren voor een privé zonsondergang onder het genot van een diner en/of cocktails.

 

 

Naast deze drie highlights is er natuurlijk nog veel meer te beleven in The Siam Hotel. Je kunt uren doorbrengen in de bibliotheek, sportschool, filmzaal en spa. Of je kunt de luxe omgeving, restaurants, de bar en het café verkennen en ga zo maar door. Nieuwsgierig? Kijk dan op hun website.

Start het gesprek met gelijkgestemden