Chaiyaphum

Amazing Thailand

Een tripje naar Loei kun je prima combineren met een bezoek aan de mooie provincie Chaiyaphum. Wat moet je nou zeker bezoeken als je hier bent?

 

Chulabhorn Dam (Nam Phrom Dam)

Hoewel Chaiyuphum geen zee heeft, zijn de open oevers van Chulabhorn Dam dé plek om te ontspannen en genieten van een brede horizon van blauw water en een heldere hemel. Grote bomen zorgen voor perfecte schaduwrijke plekken om te relaxen.

702

 

Pa Hin Ngam National Park

Het koele regenseizoen blaast nieuw leven in de schoonheid van Pa Hin Ngam National Park en de kleurrijke velden van roze Siamese tulpen komen weer tot bloei. Op andere momenten in het jaar kun je genieten van bijzondere rotsformaties.

1

 

Tatton Waterfall

Dit is met recht één van de meest bijzondere natuurlijke attracties in Chaiyaphum en mag niet worden overgeslagen. Deze waterval ligt in het nationale park en je kunt er in zwemmen. De waterval zelf is 6 meter hoog en stroomt het hele jaar door, alhoewel ‘ie het meest spectaculair is tijdens het regenseizoen.

tat-ton-waterfall

 

Mor Hin Kao

In deze pilaren van kalksteen is het niet lastig om bekende vormen te spotten. Natuur – de állerbeste kunstenaar 😉 – heeft door de tijd heen stenen gecreëerd die tot onze verbeelding spreken. Als je op zoek bent naar een perfecte plek voor foto’s, dit is the place to be.

Schermafbeelding 2017-01-31 om 14.27.47

 

Phu Khieo Wildlife Sanctuary

Phu Khieo Wildlife Sanctuary is verspreid over Phu Khieo, Khon San en Keset Somboon Wijken en is de beste plek om vogels te spotten in de Isaan regio. Bij Thung Ka Mung Wildlife Sanctuary kun je herten en andere dieren spotten. Een ideale plek voor natuurliefhebbers.

chaiyaphum003

elephant2

 

Coverfoto: nanut bovorn

Start het gesprek met gelijkgestemden