5x Thaise natuur

Amazing Thailand

Wist je dat een groot gedeelte van Thailand bestaat uit… oerwoud? Het land staat wereldwijd bekend om de vele paradijselijke eilanden, maar er zijn ook veel natuurgebieden en nationale parken die je absoluut niet mag missen!

 

5x NATIONALE PARKEN

-Khao Yai National Park (noord-oost)

Op 200km van Bangkok ligt het eerste officiële Nationale Park van Thailand. Een mooie plek om wilde olifanten én exotische vogels te spotten, of om aan één van de vele activiteiten deel te nemen.

-Doi Inthanon National Park (noord)

Bergpaden die leiden tot adembenemende uitzichten, een koninklijke ‘tweelingtempel’ en gigantische watervallen. Ook spot je hier veel verschillende diersoorten.

-Sam Roi Yot National Park (centraal)

Het zoetwater natuurgebied van dit park zorgt voor een grote diversiteit van diersoorten. Ook zijn er waanzinnige grotten, zelfs een grot mét ingebouwde tempel (^afgebeeld op de header foto).

-Khao Sok National Park (zuid)

Hier vind je één van de oudste regenwouden ter wereld! Verder is hier ook een ultieme combo tussen flora, fauna en avontuur.

-Erawan National Park (west)

Omringd door een tropisch regenwoud, vind je hier de Erawan waterval- een waterval met maar liefst 7 lagen. Met mooie wandelroutes én zwemplaatsen is ook dit park een paradijs.

 

Welke is jouw favoriet? Laat het ons weten!

Start het gesprek met gelijkgestemden