3 secret escapes in Thailand

Amazing Thailand

Verstopte plekken in Thailand, bestaan ze nog?

De schoonheid van Thailand trekt elk jaar miljoenen reizigers aan, waarvan de meesten naar de mooiste, populairste en daardoor ook drukste locaties trekken. Ontsnappen aan de toeristische drukte kan moeilijk zijn; dat rustige stadje of verlaten strand is niet zo makkelijk te vinden als je niet weet waar je moet zoeken.

Daarom delen wij hier de 3 best bewaarde geheimen van Thailand met jou!

 

1.  Koh Phayam

Wordt ook wel “het laatste paradijs van Thailand” genoemd. Kleinschalig toerisme, rustige stranden en een autovrij beleid. Koh Phayam ligt een uur vanaf de kust van Ranong en heeft een relaxte bohemienachtige sfeer.

 

2. Koh Jum

Koh Jum – ook wel bekend als Koh Pu – ligt in de Phang Nga Bay, een korte boottocht vanaf Krabi. Het is een rustig eiland met rubber boomplantages en bijna verlaten baaien. Je bent hier omringd door kalkstenen rotsformaties en de beroemde smaragdgroene zeeën.

 

3. Loei

Loei ligt op de grens met Laos en daarom kun je hier als natuurliefhebber je geluk niet op: van indrukwekkende berglandschappen (zoals must-see Phu Kradung) tot de meanderende Mekong Rivier.In de walking street in Chiang Khan vind je allerlei restaurants en Street food. Ontsnap aan de toeristische drukte en bezoek Loei!

 

Welke plek is jouw favoriet? Geniet van de rust!

Start het gesprek met gelijkgestemden