Recept: Thaise garnalen pakketjes

Amazing Thailand

Wil je deze week een lekkere, lichte én snelle Thaise hap voorbereiden? Dan raden we deze Thaise garnalen pakketjes van Jamie Magazine aan! Maak er een portie witte rijst bij en een lekker drankje (bijv. de Citroengras Mojito) – zo breng je Thailand toch een stukje dichterbij huis.

 

Voor 10–12 pakketjes

-1 el arachideolie

-150 g rauwe garnalen

-100 g taugé

-2 lente-uitjes, gesneden

-blaadjes van 30 g koriander

-bladeren van 1 krop ijsbergsla

-dressing 2 el Thaise rode currypasta

-2 tl rijstazijn

-1 rode chilipeper, in plakjes

-3 el olijfolie

 

1.

Verhit de olie in een wok en roerbak de garnalen en taugé tot de garnalen na 2–4 minuten gaar zijn.

2.

Meng de ingrediënten voor de dressing in in een grote kom. Schep de garnalen erdoor, laat de smaken inwerken.

3.

Verdeel de garnalen, taugé, lente-uitjes en koriander over de slabladeren en rol er pakketjes van.

 

Bron & Foto Header: Jamie Magazine

Start het gesprek met gelijkgestemden