Een musthave voor reizigers!

Amazing Thailand

Deze prachtige Saori paspoorthoesjes zijn een musthave voor elke reiziger. Niet alleen beschermt het je paspoort tegen beschadiging tijdens het reizen, maar het maakt je paspoort ook een stuk leuker en unieker!

Nu vraag jij je misschien af wat Saori betekent? Het is een freestyle hand weeftechniek die creativiteit en zelfexpressie stimuleert, opgericht in 1968 door de japanse Misao Jo. Nu heeft de Maya Gotami stichting, onder leiding van Ajahn Mitsuo Gavesako, een project opgezet waarbij Saori-handweven als bezigheidstherapie wordt ingezet om de slachtoffers van de tsunami te helpen. Dit project vrolijkt niet alleen de slachtoffers op en helpt ze bij hun emotionele herstel, maar biedt hen ook kansen op een eigen inkomen en daardoor weer financiele zelfstandigheid. De paspoorthoesjes worden gemaakt van gerecyclede garen, wat resulteert in speelse en unieke exemplaren.

Goed nieuws, want wij mogen er 3 weggeven! Wat moet je doen om kans te maken? Tag diegene aan wie jij dit hoesje zou willen geven in de Facebookcomments, mét de reden waarom diegene het verdient. En wie weet maak jij binnenkort iemand blij met een Saori paspoorthoesje!

Start het gesprek met gelijkgestemden